Elma Koleji Hedeflerimiz

İyi bir eğitim, iyi bir geleceğin oluşmasını sağlayan en temel yapıdır. Ülkemizin vatandaşlarının temel hakkı olan eğitim hakkını son derece yenilikçi yaklaşımlarla vermeyi amaçladık. Eğitimi, teknolojideki yeni gelişmelerle uyumlu hale getirdik. Ülkemizde yoğun bir sınav programı olmasından dolayı çocuklarımıza çok çalışmayı değil, kalıcı ve katılımcı öğrenmeyi ve yeni bilgiler üretmeyi hedefledik.Amacımız bağımsız düşünebilen, özgüveni yüksek, özgür, yaratıcı düşünebilen, ilkeli, kendine güvenen, cesaretli, iletişimi kuvvetli bireyler yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Özel Elma Okulları olarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalan, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürüten, Milli Eğitimin temel amaçlan doğrultusunda insan faktörünü öne çıkaran ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır. Spor, sanat, bilim ve teknoloji alanında geleceğin liderlerini yetiştiren, Sürekli gelişme düşüncesiyle hareket eden, uluslararası başarılara sahip bir kurum olmaktır.

Misyonumuz

Bireylerimize, bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetişmelerini sağlayan eğitim- öğretim ortamı sunulmuştur. Özel Elma Okulları bireyi bilgi ve beceri yönünden geliştirmek, bireyin tüm ihtiyaçlarını düşünerek hazırlanan programlan uygulamak ve eğitim süresince kalıcı ve etkili bir öğrenmenin oluşumunu sağlamak, vatanına, milletine ve diğer dünya ülkelerine kaliteli bireyler yetiştirmek amacıyla kurulmuştur..

ELMA KOLEJİ KADROMUZ

Eğitime Usta Bir Dokunuş... Eğitimde Kalitenin Adresi...